Säker Takskottning i Stockholm

Letar du efter ett företag som kan hjälpa dig med takskottning i Stockholmstrakten? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Vi är ett företag inom anläggning med flera års erfarenhet av säkra takskottningar. Vi har under vår verksamma tid hjälpt kunder i bland annat Vallentuna, Åkersberga, Täby och Sollentuna att bli av med snömängder på taket på ett säkert sätt. Undvik skador på fastigheter och människor på grund av fallande snö genom att anlita oss. Hör av dig med en förfrågan, vi ger dig en offert helt utan kostnad.

Snöskottning på Tak

Våra professionella snöskottare kan hjälpa dig att bli av med snön och undvika ras på taket!

Teckna Taskottningsavtal

Med ett bevakningsavtal kan du känna dig trygg under hela vintertiden.

Istappsborttagning

Vi hjälper er givetvis även med att ta bort istappar på allt från små hus till höga flerbostadshus!

Kontakta oss för tecknande av takskottningsavtal av snöröjning på tak & istappsborttagning.

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök. Ni kan även ringa oss 24/7 för Akut Takskottning på: 08-557 69 638


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behöver ni hjälp med Takskottning i Stockholm? Lokal Takfirma som specialiserar sig inom Säker Takskottning!

  Undvik skador på grund av fallande snö och istappar

  Is, kyla och blåst skapar risker för omgivningen särskilt i samband med att temperaturerna går över 0-strecket. Taken blir blöta och hala och om det kombineras med bristande snörrasskydd blir risken hög att tunga snömassor faller ned från taket. Genom att anlita oss förebygger du allvarliga olyckor. Vi ser till att taket blir röjt från snö innan olyckan inträffar.

  Ett tryggt alternativ för din snöskottning

  All vår personal är utbildad i hur man skottar tak på ett sätt som är säkert både för dem själva och omgivningen. När du anlitar oss för takskottning tar vi hand om allting kring skottningen åt dig. Vi utför snöskottning på tak med säkerheten i fokus vilket innebär att personalen använder tillämplig säkerhetsutrustning samt att vi spärrar av alla ytor där snö eller istappar riskerar att falla ner.

  Takskottning åt alla slags kunder

  Under våra år i branschen har vi hjälpt privatpersoner, företagskunder, BRF:er och fastighetsutvecklare med takskottning. Du hittar våra nöjda tidigare kunder i bland annat Jakobsberg, Södertälje, Kungsängen och Vallentuna. Det har gjort att vi numera ofta får nya uppdrag baserat på rekommendationer från tidigare kunder. Vi lämnar gärna ut referenser mot förfrågan.

  Skaffa ett akutavtal hos oss

  Efter perioder med mycket snö då det börjar töa blir det mycket att göra för oss. Det gör att vi kanske inte har möjligheten att åka ut på uppdrag med kort varsel. Säkerställ att du får takskottning när det verkligen behövs genom att teckna ett akutavtal med oss.

  Kontakta Takskottare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takskottning

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 69 638
   Mail: offert@stockholm-takskottning.se

   Mycket snö på taket? Kontakta oss! Vi kan hjälpa er med allt inom takskottning & taksäkerhet

   Billigare takskottning hemma med ROT-avdraget

   Vill du att vi ska skotta bort snön från taket till din bostad? Äger du själv din bostad? Då har du rätt att använda ROT-avdraget för att sänka kostnaden för takskottning. I det fallet kan du sänka vårt redan bra pris med upp till 30 procent. Kontrollera med Skatteverket att du verkligen har rätt att använda dig av avdraget. Om du har det hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Kontakta oss för en kostnadsfri offert på takskottning

   Vad kostar säker takskottning i Stockholmstrakten? Det beror förstås på hur stort taket är och vilka andra förutsättningar som gäller avseende säkerhet med mera. Som tur är kan du väldigt enkelt få reda på exakt hur mycket din takskottning kostar genom att kontakta oss. Vi kommer ge dig ett väldigt fördelaktigt pris. Efter avslutat samtal sätter vi oss ner och räknar fram en offert som du får av oss helt utan kostnad.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid Takskottning i Stockholm

   Vem är ansvarig för olyckor vid snöras?

   Under vintertid samlas mycket snö och is på taken som med stor risk kan orsaka snöras & olyckor. Enligt ordningslagen är det fastighetsägaren ansvar att se till att snö och is tas bort från tak. Därför är det essentiellt att ni anlitar ett företag som regelbundet - eller kan akut åka ut till er fastighet.

   När bör vi skotta taket?

   Om det samlas stora mängder snö och is på taket så kan skador uppkomma på både byggnaden och personer. Därför är det viktigt att vara ute i god tid med att skotta taket. Som privatperson kan det både vara riskfyllt och svårt att avgöra när det samlats för mycket snö. Därför rekommenderar vi att ni kontaktar ett proffs för bedömning.

   Vad är ett snörasskydd?

   När snö och is samlas på ert tak finns det en risk för att det faller ned från taket. För att undvika detta kan ni installera ett snörasskydd. Detta hindrar snö från att falla ned på marken - tills er snöskottare hinner dit. Vi kan hjälpa er installera ert snörasskydd samt andra taksäkerhetsanordningar.

   Vilka kan hjälpa oss med takskottning?

   Snö och is kommer alltid under vintersäsongen, men exakt när kan vara svårt att veta. Därför är det bra att anlita en firma som erbjuder fasta avtal för takskottning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med både akut och regelbunden takskottning. Kontakta oss för en fri offert redan idag!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Stockholms Takskottning hjälpte oss skotta vårt tak till vårt fastighetshus i Solna. Vi var i behov av akut snöröjning och fick hjälp redan samma dag. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och rekommenderar dem för snöskottning!

   Styrelsemedlem, Solna

   Vi anlitade Stockholms Takskottning för ett fast avtal på snöskottning av vårt tak till fastigheten under vintertid. Deras snöröjare kommer alltid i tid och arbetar med alla säkerhetsanordningar. Vi blir alltid väldigt nöjda med resultatet!

   Fastighetsägare, Sollentuna

   Stockholms Takskottning anställdes för snöröjning till vår bostadsrättsförening i Hässelby. Deras projektledare återkopplade snabbt och erbjöd en fri offert. Sedan detta anlitar vi alltid detta företag för takskottning. Vi rekommenderar!

   BRF, Hässelby

   Våra målgrupper Vi hjälper både större och mindre uppdragsgivare i Stockholm

   Privatkunder

   Vi hjälper gärna privatpersoner med allt inom takskottning. Våra snöskottare fokuserar på trygga & säkra taklösningar som skyddar er bostadsrätt.

   Fastighetsägare

   Som fastighetsägare är du ansvarig för att hålla taket rent från snö och is. Genom att anlita oss kan vi assistera med era frågor samt takskottning.

   Bostadsrättförening

   Vår specialitet är takskottning till bostadsrättsföreningar med årliga & fasta avtal på takskottning / snöröjning under vintertid med sitt fastighetsbestånd.

   Byggföretag

   Vi är mycket stolta över våra samarbeten och söker ständigt efter nya partners i Stockholmsregionen. Söker ni en ny samarbetspartner?

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takbyte till Villaägare. Ljusterö

   Kund behövde byta tak på sin sommarstuga och kontaktade oss. Han fick en snabb offert och efter några kompletterande frågor accepterades offerten med en tilläggsbeställning.

   Taksäkerhetsanordningar. BRF Hägersten

   Takplåtsmålning och uppgraderad taksäkerhet till fastighetshus i Hägersten, Stockholm. Nu är huset redo att tackla vintersäsongen från snö och is.

   Klicktak till Hus. Saltsjöbaden

   Installerat klicktak till fastighetsägare till deras villa på Ringvägen, Saltsjöbaden. Kunden blev supernöjd med sitt nya plåttak!

   Kontakta Takskottare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takskottning

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 69 638
    Mail: offert@stockholm-takskottning.se

    Offert? Klicka här