Istappsborttagning i Stockholm

Det finns mycket att glädjas åt när det snöar, men det innebär också en risk när mycket snö samlas på våra tak. Att sedan bli av med snön på ett säkert sätt är tidskrävande, ibland direkt omöjligt för en privatperson. I det läget ska du anlita oss. Vi är ett Stockholmsbaserat företag inom takläggning som kan hjälpa dig med istappsborttagning och snöröjning på tak. Vi tar oss an uppdrag i hela Stor-Stockholm inkluderat orter som Bromma, Hässelby, Älvsjö och Nacka. Kontakta oss för att få en offert för säker istappsborttagning.

Ta Bort Istappar Från Tak

Behöver ni hjälp med att ta bort istappar från taket? Vi tar rensar istappar på alla slags fastigheter!

Teckna Taskottningsavtal

Med ett bevakningsavtal kan du känna dig trygg under hela vintertiden.

Säker Takskottning

Givetvis kan vi hjälpa er med att bli av med snön och undvika ras på taket genom säker takskottning!

Kontakta oss för tecknande av takskottningsavtal av snöröjning på tak & istappsborttagning.

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök. Ni kan även ringa oss 24/7 för Akut Takskottning på: 08-557 69 638


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behöver ni hjälp med Ta Bort Istappar i Stockholm? Er lokala snöröjare som utför säker takskottning!

  Säker borttagning av istappar från tak i Stockholm

  Vi är experter på att ta bort istappar från tak på ett säkert sätt. All vår personal är utbildad i säkerhet och har flera års erfarenheter av den här typen av uppdrag. Vi tar både vår egen och din säkerhet på allvar och har nolltolerans för olyckor. Vi spärrar alltid av våra arbetsplatser och säkerställer att ingen förbipasserande skadas.

  Ett tryggt alternativ för istappsborttagning

  Vi är ett väletablerat företag med många års erfarenhet av tjänsterna vi erbjuder. Vi har F-skattsedel, tillämpliga ansvarsförsäkringar och god ekonomi. Om du anlitar oss för istappsborttagning eller snöröjning kan du därför känna dig trygg i att jobbet verkligen kommer bli utfört när det är dags.

  Vi tar bort istappar på alla slags fastigheter åt alla kunder

  Vi har varit verksamma i branschen under många år och kan därför blicka tillbaka på många lyckade kundprojekt. Vad gäller istappsborttagning i Stockholmstrakten har vi hjälpt kunder i bland annat Täby, Saltsjö Boo och på Lidingö. Om du vill se referenser från tidigare kunder så är det bara att fråga. Vi säkerställer tak åt alla slags kunder inkluderat:

  • Privatpersoner
  • Företag
  • Bostadsrättsföreningar
  • Fastighetsutvecklare

  Kontakta Takskottare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takskottning

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 69 638
   Mail: offert@stockholm-takskottning.se

   Skaffa ett akutavtal för ditt tak

   Under perioder när det töar är det mycket att göra. Ett sätt att säkerställa att vi hjälper dig med istappsborttagning är att du tecknar ett akutavtal för ditt tak. Teckna ett akutavtal inför vintersäsongen så kommer vi och tar bort istappar och snö från ditt tak under töperioder. Säkerställ att varken personskador eller skador på fastigheten uppstår under perioder då det kommit mycket snö med ett akutavtal.

   Vad kostar istappsborttagning i Stockholm?

   Har du ett tak som behöver istappsborttagning och skottning nu? Eller vill du vara förberedd när det börjar töa? Kontakta oss så pratar vi om vad du behöver när det gäller istappsborttagning. Av oss får du en offert helt utan kostnad och utan att du förbinder dig till någonting. Om du väljer oss för uppdraget så är vi där och säkerställer ditt tak som avtalat.

   Ta bort istappar från din bostad billigare med ROT-avdraget

   Vill du ha istappsborttagning utförd på din privata bostad? Då kan du utnyttja ROT-avdraget. Med ROT-avdraget kan du dra av upp till 30 procent av den totala kostnaden för istappsborttagning och snöröjning från taket på din bostad. Vår rekommendation är att du kontaktar Skatteverket på förhand för att säkerställa att du har rätt till avdraget. Om de ger klartecken så hjälper vi dig med pappersarbetet.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid Takskottning i Stockholm

   Vem är ansvarig för olyckor vid snöras?

   Under vintertid samlas mycket snö och is på taken som med stor risk kan orsaka snöras & olyckor. Enligt ordningslagen är det fastighetsägaren ansvar att se till att snö och is tas bort från tak. Därför är det essentiellt att ni anlitar ett företag som regelbundet - eller kan akut åka ut till er fastighet.

   När bör vi skotta taket?

   Om det samlas stora mängder snö och is på taket så kan skador uppkomma på både byggnaden och personer. Därför är det viktigt att vara ute i god tid med att skotta taket. Som privatperson kan det både vara riskfyllt och svårt att avgöra när det samlats för mycket snö. Därför rekommenderar vi att ni kontaktar ett proffs för bedömning.

   Vad är ett snörasskydd?

   När snö och is samlas på ert tak finns det en risk för att det faller ned från taket. För att undvika detta kan ni installera ett snörasskydd. Detta hindrar snö från att falla ned på marken - tills er snöskottare hinner dit. Vi kan hjälpa er installera ert snörasskydd samt andra taksäkerhetsanordningar.

   Vilka kan hjälpa oss med takskottning?

   Snö och is kommer alltid under vintersäsongen, men exakt när kan vara svårt att veta. Därför är det bra att anlita en firma som erbjuder fasta avtal för takskottning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med både akut och regelbunden takskottning. Kontakta oss för en fri offert redan idag!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Stockholms Takskottning hjälpte oss skotta vårt tak till vårt fastighetshus i Solna. Vi var i behov av akut snöröjning och fick hjälp redan samma dag. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och rekommenderar dem för snöskottning!

   Styrelsemedlem, Solna

   Vi anlitade Stockholms Takskottning för ett fast avtal på snöskottning av vårt tak till fastigheten under vintertid. Deras snöröjare kommer alltid i tid och arbetar med alla säkerhetsanordningar. Vi blir alltid väldigt nöjda med resultatet!

   Fastighetsägare, Sollentuna

   Stockholms Takskottning anställdes för snöröjning till vår bostadsrättsförening i Hässelby. Deras projektledare återkopplade snabbt och erbjöd en fri offert. Sedan detta anlitar vi alltid detta företag för takskottning. Vi rekommenderar!

   BRF, Hässelby

   Våra målgrupper Vi hjälper både större och mindre uppdragsgivare i Stockholm

   Privatkunder

   Vi hjälper gärna privatpersoner med allt inom takskottning. Våra snöskottare fokuserar på trygga & säkra taklösningar som skyddar er bostadsrätt.

   Fastighetsägare

   Som fastighetsägare är du ansvarig för att hålla taket rent från snö och is. Genom att anlita oss kan vi assistera med era frågor samt takskottning.

   Bostadsrättförening

   Vår specialitet är takskottning till bostadsrättsföreningar med årliga & fasta avtal på takskottning / snöröjning under vintertid med sitt fastighetsbestånd.

   Byggföretag

   Vi är mycket stolta över våra samarbeten och söker ständigt efter nya partners i Stockholmsregionen. Söker ni en ny samarbetspartner?

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takbyte till Villaägare. Ljusterö

   Kund behövde byta tak på sin sommarstuga och kontaktade oss. Han fick en snabb offert och efter några kompletterande frågor accepterades offerten med en tilläggsbeställning.

   Taksäkerhetsanordningar. BRF Hägersten

   Takplåtsmålning och uppgraderad taksäkerhet till fastighetshus i Hägersten, Stockholm. Nu är huset redo att tackla vintersäsongen från snö och is.

   Klicktak till Hus. Saltsjöbaden

   Installerat klicktak till fastighetsägare till deras villa på Ringvägen, Saltsjöbaden. Kunden blev supernöjd med sitt nya plåttak!

   Kontakta Takskottare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takskottning

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 69 638
    Mail: offert@stockholm-takskottning.se

    Offert? Klicka här