Kontakta Takskottare i Stockholm

Vi hjälper er med takskottning i hela Stor-Stockholm. Vi har lång erfarenhet av säkert takskottsarbete och arbetar med både BRF:er och små och stora företag. Vi hjälper dig att på ett tryggt och säkert sätt bli av med snö på kontorsbyggnader, stora fastigheter, kommersiella fastigheter och stora villor.
Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt offert-förslag idag!

Skottning av Tak

Våra professionella takskottare kan hjälpa dig att bli av med snön och undvika ras.

Takunderhåll

Vi erbjuder även andra tjänster inom takunderhåll så som; takbyten, renovering- & omläggning.

Fasta Avtal

Med ett bevakningsavtal kan du känna dig trygg under hela vintertiden.

Söker du en Takläggare?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Snöskottning på tak i Stockholm

  Har du en bostadsrättsförening eller en kontorsbyggnad som är i behov av snöskottning i Stockholm? Då har du kommit helt rätt. Vi arbetar inom hela Stockholmsområdet och kan hjälpa dig med allt från bevakning av tak, snöröjning, takreparationer och taksäkerhet. Vi tar även bort istappar och skottar alltid säkert för allas trygghet. Är du i behov av ett akutavtal? Då kan vi lösa det också!

  Professionell Takskottning i Stockholm Rådgivning från professionella & seriösa takskottare

  Kontakta oss för hjälp med snöskottning i Stockholm

  Är du i behov av akut hjälp eller vill du ha ett avtal på takskottning i Stockholm? Då rekommenderar vi att du kontaktar oss så snart som möjligt. Med ett snöskottningsavtal slipper du oroa dig för skador och ras. Naturligtvis erbjuder vi även rådgivning och kostnadsfria offerter till alla våra kunder. Vi har hjälp bostadsrättsföreningar, fastighetsskötare och privatpersoner med takläggning av högsta kvalitet på bland annat Märsta, Haninge, Hässelby, Solna, Sollentuna och Vallentuna.

  Optimera säkerheten med taksäkerhet

  När det är mycket kyla, is och snö ute är det viktigt att se över taksäkerheten. Det innebär inte bara att skotta bort snö och ta bort istappar, utan det handlar också om att förebygga. Om det kommer mycket snö under en natt behöver det finnas en taksäkerhet som kan hantera detta innan vi kommer ut och skottar. Vi hjälper dig därför att sätta upp snöräcken, stegar, snöhinder och bryggor för att öka säkerheten lite extra.

  Kontakta Takskottare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takskottning

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 69 638
   Mail: offert@stockholm-takskottning.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid Takskottning i Stockholm

   Vem är ansvarig för olyckor vid snöras?

   Under vintertid samlas mycket snö och is på taken som med stor risk kan orsaka snöras & olyckor. Enligt ordningslagen är det fastighetsägaren ansvar att se till att snö och is tas bort från tak. Därför är det essentiellt att ni anlitar ett företag som regelbundet - eller kan akut åka ut till er fastighet.

   När bör vi skotta taket?

   Om det samlas stora mängder snö och is på taket så kan skador uppkomma på både byggnaden och personer. Därför är det viktigt att vara ute i god tid med att skotta taket. Som privatperson kan det både vara riskfyllt och svårt att avgöra när det samlats för mycket snö. Därför rekommenderar vi att ni kontaktar ett proffs för bedömning.

   Vad är ett snörasskydd?

   När snö och is samlas på ert tak finns det en risk för att det faller ned från taket. För att undvika detta kan ni installera ett snörasskydd. Detta hindrar snö från att falla ned på marken - tills er snöskottare hinner dit. Vi kan hjälpa er installera ert snörasskydd samt andra taksäkerhetsanordningar.

   Vilka kan hjälpa oss med takskottning?

   Snö och is kommer alltid under vintersäsongen, men exakt när kan vara svårt att veta. Därför är det bra att anlita en firma som erbjuder fasta avtal för takskottning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med både akut och regelbunden takskottning. Kontakta oss för en fri offert redan idag!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Stockholms Takskottning hjälpte oss skotta vårt tak till vårt fastighetshus i Solna. Vi var i behov av akut snöröjning och fick hjälp redan samma dag. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och rekommenderar dem för snöskottning!

   Styrelsemedlem, Solna

   Vi anlitade Stockholms Takskottning för ett fast avtal på snöskottning av vårt tak till fastigheten under vintertid. Deras snöröjare kommer alltid i tid och arbetar med alla säkerhetsanordningar. Vi blir alltid väldigt nöjda med resultatet!

   Fastighetsägare, Sollentuna

   Stockholms Takskottning anställdes för snöröjning till vår bostadsrättsförening i Hässelby. Deras projektledare återkopplade snabbt och erbjöd en fri offert. Sedan detta anlitar vi alltid detta företag för takskottning. Vi rekommenderar!

   BRF, Hässelby

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takbyte till Villaägare. Ljusterö

   Kund behövde byta tak på sin sommarstuga och kontaktade oss. Han fick en snabb offert och efter några kompletterande frågor accepterades offerten med en tilläggsbeställning.

   Taksäkerhetsanordningar. BRF Hägersten

   Takplåtsmålning och uppgraderad taksäkerhet till fastighetshus i Hägersten, Stockholm. Nu är huset redo att tackla vintersäsongen från snö och is.

   Klicktak till Hus. Saltsjöbaden

   Installerat klicktak till fastighetsägare till deras villa på Ringvägen, Saltsjöbaden. Kunden blev supernöjd med sitt nya plåttak!

   Kontakta Takskottare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takskottning

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 69 638
    Mail: offert@stockholm-takskottning.se

    Offert? Klicka här